پلاسما ژل و جوانسازی پوست صورت با تزریق پلاسما
writer2023-04-26T15:16:14+03:30یکی از انواع روشهای جوانسازی پوست و لیفت صورت بدون جراحی تزریق پلاسما ژل می باشد . حال اینکه پلاسما ژل چیست و چقدر ماندگاری دارد موضوعی است که قرار است در این مقاله به آن بپردازیم . در ادامه با کلینیک زیبایی بهرویان همراه باشید تا به سوالات شما در زمینه تزریق پلاسما ژل پاسخ گفته شود .
پلاسما ژل چیست ؟
پلاسما ژل از جدیدترین ژل ها و فیلرهای استفاده شده در جوانسازی پوست و رفع چین و چروک پوست می باشد . تفاوت آن با سایر فیلرها این است که پلاسماژل از خون خود فرد ساخته می شود .
پلاسما ژل برای صورت
ژل های هیالورونیک اسید و ژلهای کلاژنی از پرطرفدارترین ژل های امروزی هستند و تزریق آنها نیز نتایج خوبی دارد ولی از معایب آنها می توان به قیمت بالا و همچنین التهابی که در نتیجه پس زدن ژل بوسیله سیستم ایمنی در محل تزریق ایجاد می شود اشاره کرد .
در سالهای اخیر متخصصان حوزه زیبایی به سمت حجم دهنده های اتولوگ رفته اند . فیلرهای اتولوگ موادی هستند که از بدن خود فرد استخراج می شوند و در نقطه ای دیگر از بدنش استفاده می گردند . یعنی عامل یا ماده ای خارجی وارد بدن شخص نشده و از خون خود فرد برای زیبایی استفاده می شود .
تزریق چربی از اولین روشهای استفاده از حجم دهنده های اتولوگ بود که هنوز هم محبوبیت خودش را دارد و برای افرادی که دوست دارند قسمت هایی از بدن و صورت نظیر گونه ، چانه ، سینه ، ران و باسن حجیم تری داشته باشند استفاده می شود .
به این ترتیب که با روش لیپوساکشن چربی های اضافه شکم و پهلو استخراج شده و در محل موردنظر تزریق می گردند .
یکی از جدیدترین روش های جوانسازی، اندولیفت صورت است.
طرز تهیه پلاسما ژل
در درون خون پروتئین های غیرفعال وجود دارند که اگر آسیب یا زخمی در نقطه از بدن در عروق خونی ایجاد شود فعال می شوند و به هم می چسبند تا جلوی خونریزی گرفته شود .
این پروتئین ها در محل زخم یک ساختار ژلاتینی ایجاد می کنند و دیگر پلاکت ها و پروتئین های انعقادی را در آنجا به دام می اندازند . این فرآیند را آبشار انعقادی می گویند .
جهت تولید پلاسما ژل از آبشار انعقادی استفاده می شود . به طوری که ابتدا خون از فرد گرفته می شود و با افزودن موادی موجب لخته شدن خون میشوند . وقتی آبشار انعقادی فعال شد پروتئین های انعقادی فعال می شوند و ساختار ژلاتینی ایجاد می شود .
مهمترین این پروتئین ها فیبرین نام دارد . پلاسماژل ها به روش های گوناگونی تولید می شوند . مثلا پلاسما ژل PRP که پلاسمای غنی از پلاکت است و پلاسماژل PPP پلاسمای کم پلاکت با هم متفاوتند .
تفاوت این دو در مقدار و غلظت فیبرین است که در PPP خیلی بیشتر است . پس روش PPP حجم دهندگی و خاصیت ژلی قوی تری دارد .
در عوض PRP فاکتور رشد بیشتر دارد و کلاژن سازی در پوست را تحریک میکند . انتخاب اینکه از کدام نوع روش برای شما استفاده شود به تشخیص پزشک و شرایط پوستی شما بستگی دارد .
مراحل ساخت پلاسماژل
- 10 تا 20 میلی لیتر از خون وریدی بیمار گرفته می شود .
- با دستگاه سانتریفیوژ پلاسما از سلولهای خون جدا می شود .
- پلاسمای جدا شده را با ماده انعقادی ترکیب می کنند تا پیش ساز ژل تولید شود .
- این پیش ساز ژل به سرنگ انتقال داده می شود .
- سرنگ ها حرارت داده می شوند .
- در بعضی روشها پس از حرارت دادن سرنگ آنرا در دمای صفر تا هشت درجه قرار میدهند .
- پلاسماژل آماده تزریق می باشد .
برای دریافت مشاوره با ما تماس بگیرید.
تزریق پلاسما به صورت
قبل از تزریق پلاسماژل اغلب از کرم بی حسی لیدوکائین روی پوست استفاده می شود تا بیمار احساس درد نکند و حدود 15 دقیقه باید این کرم روی پوست بماند تا اثر کند .
محل های تزریق که از قبل تعیین شده و توسط بیمار تائید شده است بعد از اینکه بی حسی در آن قسمت ها انجام شد با استفاده از سرنگهای خیلی ظریف پلاسماژل را به آرامی در قسمت های عمیق پوست تزریق می کنند .
مراقبت های پس از تزریق پلاسما ژل به صورت
- از یخ یا کمپرس سرد بعد از تزریق پلاسماژل نبایستی استفاده شود زیرا کاهش دمای پوست عملکرد سیستم انعقادی پلاسماژل را مختل می کند .
- از فشار دادن شدید یا ماساژ دادن نواحی تزریق خودداری نمایید .
- پس از تزریق امکان دارد قرمزی ، سوزش ، تورم و کمی درد در ناحیه تزریق داشته باشید که طبیعی است و تا چند ساعت بعد از بین می رود .
- در موارد نادر امکان دارد محل تزریق کبود شود که تا چند روز ماندگاری دارد و درمان موضعی نیاز دارد .
- عوارضی مثل برآمدگی ناشی از جمع شدن ژل ، سفت شدن پوست ، فیبروز و … خیلی نادر است ولی در صورت بروز سریعا با پزشک تماس بگیرید .
- اگر می خواهید به بهترین نتیجه در درمان با پلاسماژل برسید بهتر است یک تا سه جلسه تزریق با فاصله 2 تا 4 هفته داشته باشید .
درمان قطعی چروک زیر چشم با استفاده از بهترین متدهای روز دنیا در کلینیک تخصصی پوست و مو بهرویان
ماندگاری پلاسما ژل چقدر است ؟
ماندگاری این روش در افراد مختلف با هم فرق دارد چرا که افراد در سن ، جنس ، نوع پوست و … با هم متفاوت هستند . در اغلب بیماران نتیجه درمان یک تا دو سال پایدار خواهد بود .
جوانسازی پوست با پلاسماژل
از آنجا که پلاکتهای خون سرشار از محرکهای رشد هستند و موجب افزایش تولید کلاژن و همچنین بهبود ساختار بافت می شوند برای برخی درمان ها مفید هستند .
مثلا تزریق پلاسماژل به پوست سر باعث بهبود عملکرد فولیکولها و در نتیجه جلوگیری از ریزش مو و افزایش رشد مو در افراد می شود . همچنین تزریق PRP موجب افزایش کلاژن سازی و حجم دهی آن شده و جوانسازی پوست را موجب می شود .
کاربردهای پلاسماژل :
- حجم دهی به لب ها و پوست صورت
- برطرف نمودن چین و چروک های پوست
- جوانسازی دست ها
- درمان ترک های پوستی (استرچ مارکها )
- برطرف نمودن اسکارها
- جوانسازی دکلته و گردن
عوارض تزریق پلاسما ژل
بطور کلی خطرات این روش بسیار کم است و عوارضی که پس از تزریق وجود دارد شامل قرمزی ، سوزش و درد کاملا طبیعی بوده و از بین می رود .
عوارضی هم در این روش وجود دارد که از عدم مهارت پزشک و متخصص تزریق ژل ناشی می شود مانند ورود ژل به رگ و اختلال در جریان عروق خونی . در صورتی که این اتفاق رخ دهد می تواند سبب نکروز پوستی شود و یا اگر این اختلال در عروق خون رسان به چشم باشد موجب کوری خواهد شد .
پس توصیه می شود که برای تزریق پلاسماژل حتما به کلینیک های معتبر مراجعه نمایید . کلینیک زیبایی بهرویان با بیش از دو دهه سابقه در زمینه انجام خدمات جوانسازی ، کاشت مو ، خدمات پوست ، لیپوماتیک ، لیزر و … آماده ارائه خدمات تزریق پلاسماژل به شما عزیزان می باشد .
هدف کلینیک زیبایی بهرویان استفاده از پیشرفته ترین و جدیدترین دستاوردهای دانش و تکنولوژی در محیطی مدرن و آرامش بخش جهت ارائه بهترین خدمات زیبایی ، پوست و مو مطابق با استانداردهای FDA و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می باشد.
این کلینیک با بهره گیری از همکاران مجرب و متخصص در رشته های فوق تخصص خدمات پلاستیک ، پوست و مو ، زیبایی و لیزر خدمات خود را ارائه می نماید.
دیدگاهتان را بنویسید