علل جوش زدن بعد از کاشت ابرو و راههای درمان آن
writer2023-03-01T16:36:39+03:30علت جوش زدن بعد از کاشت ابرو چیست ؟ همان طور که می دانید ابروهای پرپشت و خوش حالت زیبایی صورت را چند برابر کرده و چهره فرد را جوانتر نشان می دهد .
روش کاشت ابرو که چند سالی است مورد توجه نه تنها خانمها بلکه آقایان هم قرار گرفته است روشی دائمی برای داشتن ابروهایی پهن و زیباست بدون اینکه نگران نگهداری و یا تغییر رنگ و حالت آن شویم .
البته در کاشت ابرو و یا سایر خدمات زیبایی باید توجه کنید که انتخاب کلینیک زیبایی مطمئن مهمترین گام انجام این کار است . کلینیک بهرویان با سالها تجربه در زمینه ارائه خدمات زیبایی و کاشت مو و ابرو شما را به مطالعه این مقاله جذاب دعوت می کند .
روشهای کاشت ابرو
در کاشت ابرو معمولا از موهای پشت گوش اقدام به جدا کردن فولیکولهایی می کنند تا به ابروها انتقال دهند . موهایی که برداشت شده اند با میکروسکوپ بررسی می شوند تا براساس جهت رویش و خواب مناسب کاشته شوند . برای کاشت ابرو روشهای گوناگونی وجود دارد که شامل FUT ، SUT و FUE می شود .
حال چند روز پس از کاشت ابرو ممکن است در برخی افراد در محل های کاشت جوش های دردناکی ایجاد شود که منجر به نگرانی فرد از نتیجه کاشت شود . در ادامه به علائم جوش زدن و روش های مراقبت از آن خواهیم پرداخت .
علائم جوش زدن بعد از کاشت ابرو
- برآمدگی دردناک
- جوشهای چرکی
- پوسته پوسته شدن پوست
- احساس سوزش و خارش در ناحیه جوش
- قرمزی و ملتهب شدن پوست
- برآمدگی قرمز یا سر سفید که اطراف فولیکول موها ایجاد میشود
علت های ایجاد جوش یا فولیکولیت پس از کاشت ابرو
– باکتری ای به نام استافیلوکوک ارئوس روی سطح پوست به حالت طبیعی وجود دارد که تا زمانی که به لایه های زیرین پوست راه پیدا نکند منجر به مشکل نمی شود ولی به دلیل ایجاد زخم یا جراحت در پوست این باکتری به داخل پوست نفوذ کرده و ایجاد جوش در این منطقه می نماید .
در کاشت ابرو نیز به دلیل ایجاد سوراخهای ریز برای کاشت فولیکولهای ابرو امکان فعال شدن این باکتری در محل بریدگی و تکثیر آن و در نتیجه ایجاد جوش وجود دارد .
– باکتری دیگری به نام پسودوموناس که بیشتر در استخر، سونا و جکوزی های عمومی که سطح مناسبی از کلر در آب آن وجود ندارد می تواند روی پوست ناحیه ابروهای کاشته شده ایجاد جوش نماید . پس اگر عمل کاشت ابرو و مو انجام داده اید بهتر است تا یک ماه از استخرهای عمومی استفاده نکنید .
– باکتری دیگری که ممکن است منجر به ایجاد جوش در ناحیه کاشت ابرو شود استرپتوکوک است که کمتر شایع است ولی در برخی افراد مشکل ایجاد می کند .
– باکتری نئوسپورین در موارد درماتیت تماسی آلرژیک باعث بروز جوش در ناحیه کاشت می شود و ربطی به عوارض کاشت مو و ابرو ندارد .
– شایعترین قارچی که تولید جوش پس از کاشت مو و ابرو می کند پیتروسپروم است ولی خوشبختانه جوشهای ناشی از این قارچ به خوبی به درمانهای ضد قارچ جواب می دهند .
مقاله پیشنهادی : کاشت ابرو مردانه و باید و نبایدهای آن
عواملی که فرد را برای فولیکولیت مستعد می کنند
- بیماریهایی که سیستم ایمنی را ضعیف می کنند : بیمارانی که دارای بیماریهای خودایمن هستند سیستم ایمنی بدنشان ضعیف تر است و به دلیل کاهش گلبولهای سفید در بدنشان خیلی راحت تر در معرض انواع عفونت های باکتریایی قرار می گیرند .
- بیماری دیابت : دیابت قدرت مبارزه بدن با باکتریها را کاهش می دهد و در افراد دیابتی احتمال جوش زدن بعد از کاشت مو و ابرو بیشتر است .
- مصرف داروهای سرکوبگر سیستم ایمنی : داروهایی که در بیماریهای خودایمن تجویز می شوند به دلیل سرکوب کردن سیستم دفاعی بدن ، موجب ضعیف شدن بدن در مقابل عوامل قارچی و باکتریایی می شود .
- چاقی : تجربه نشان داده افرادی که دارای اضافه وزن زیادی هستند بیشتر در معرض فولیکولیت بعد از کاشت قرار دارند .
- سابقه داشتن التهابات پوستی نظیر درماتیت سبوره : این التهابات پوستی زمینه را برای نفوذ باکتریها و ایجاد جوش بعد از کاشت ابرو و مو ایجاد می کند .
بیشتر بخوانید : عوامل موثر بر ماندگاری کاشت ابرو
مراقبتهای قبل از کاشت ابرو
- از مصرف آسپرین یا داروهای رقیق کننده خون قبل از کاشت ابرو پرهیز کنید .
- از مصرف سیگار و الکل یک روز قبل و چند روز بعد از کاشت ابرو خودداری نمایید .
- در روز جراحی و روزهای بعد سعی کنید از لباسهای یقه گشاد یا دکمه ای استفاده کنید تا هنگام تعویض لباس فشاری به ابروها وارد نشود .
- قبل از عمل کاشت ابرو حتما دوش بگیرید تا موها و پوست سر کاملا تمیز باشند .
- اگر بیماری خاصی دارید و یا از دارو استفاده می کنید حتما به پزشک خود اطلاع دهید .
پیشنهاد می کنیم مقاله کاشت ابرو با موی طبیعی را مطالعه کنید .
مراقبتهای پس از کاشت ابرو
- حداقل تا دو روز بعد از کاشت ابرو از انجام فعالیتهای سنگین و ورزش خودداری کنید .
- حداقل تا 2 هفته بعد از کاشت ابرو از شنا در استخر پرهیز کنید .
- مصرف الکل و سیگار را تا دو هفته بعد از کاشت کنار بگذارید .
- پس از کاشت ابرو به آنها دست نزده و مالش ندهید تا فولیکولهای کاشت شده دچار مشکل نشوند .
- از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید حداقل تا سه هفته پس از کاشت خودداری کنید و در صورت لزوم از کلاه و عینک آفتابی بزرگ استفاده کنید .
پیشنهاد می کنیم مطالعه مقاله سوالات متداول کاشت ابرو را از دست ندهید .
درمان جوش های ایجاد شده پس از کاشت ابرو
– تخلیه جوش: اگر نوک جوش به رنگ زرد یا سفید باشد نشان می دهد که جوش رسیده است پس می توان با فشار دادن آنها را تخلیه کرد. البته این کار باید در وقت شستشو با بتادین و شامپو انجام شود چرا که ترکیدن جوش می تواند منجر به آلوده شدن قسمت های دیگر پوست شود .
– مصرف آنتی بیوتیکهای موضعی : اگر جوشها عمیق باشند و امکان تخلیه آنها نباشد بهتر است از آنتی بیوتیک موضعی مثل کلیندامایسین یا تتراسایکلین بصورت پماد استفاده کنید .
– مصرف آنتی بیوتیکهای خوراکی : در مورد جوشهای ملتهب و دردناک می توان از آنتی بیوتیکهای خوراکی نظیر کلگزاسیلین و داکسی سیلین استفاده کرد که هر 8 ساعت باید مصرف شوند .
– مصرف آنتی بیوتیکهای قوی: جوشهای مقاوم به درمان را می توان با آنتی بیوتیک خوراکی مانند مینوسیکلین درمان کرد .
کلینیک تخصصی پوست ، مو و زیبایی بهرویان
هدف کلینیک زیبایی بهرویان استفاده از پیشرفته ترین و جدیدترین دستاوردهای دانش و تکنولوژی در محیطی مدرن و آرامش بخش جهت ارائه بهترین خدمات زیبایی ، پوست و مو مطابق با استانداردهای FDA و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می باشد.
این کلینیک با بهره گیری از همکاران مجرب و متخصص در رشته های فوق تخصص خدمات پلاستیک ، پوست و مو ، زیبایی و لیزر خدمات خود را ارائه می نماید.
برای مشاهده نمونه کارهای بیشتر اینستاگرام کلینیک زیبایی بهرویان را فالو کنید.
دیدگاهتان را بنویسید