بهترین سن کاشت مو در مردان و زنان
writer2023-03-01T16:47:12+03:30ریزش مو یکی از مشکلاتی است که برخی افراد با افزایش سن با آن مواجه می شوند . این مشکل می تواند باعث کم پشتی و طاسی سر شود . امروزه با پیشرفت علم روش های زیادی برای مقابله با این مشکل وجود دارد .
یکی از این روش ها کاشت مو است . اما سوالی که مطرح می شود این است که بهترین سن کاشت مو چه زمانی است ؟ با کلینیک بهرویان در این مقاله همراه شوید تا اطلاعات مفیدی در مورد سن کاشت مو بدست بیاورید .
چگونه از ریزش مو جلوگیری کنیم ؟
ریزش مو در سنین پایین بر روی اعتماد به نفس افراد تاثیر زیادی دارد . خوشبختانه راه های زیادی برای جلوگیری از ریزش مو وجود دارد . اگر شخصی قبل از 30 سالگی دچار ریزش مو می شود می تواند از درمان دارویی استفاده کند . از جمله داروهایی که فرد می تواند برای پیشگیری از ریزش مو استفاده کند داروهایی مانند ماینوکسیدیل ، فیناستراید ۱ و برخی ویتامین ها مانند بیوتین است .
کاشت مو یکی از مهم ترین روش های درمان طاسی و کم پشتی مو است . کاشت مو باید در زمان مناسبی انجام شود تا نتیجه خوبی برای شما داشته باشد . در حالت کلی این تایم باید با مشورت پزشک متخصص انجام شود .
مقاله پیشنهادی : بهترین تکنیکهای مدرن کاشت مو
تعریف کاشت مو
کاشت مو یک روش درمانی است که موها را از بانک مو به ناحیه طاس یا کم مو در سر انتقال می دهند . بانک مو قسمتی است که در آن قسمت تراکم مو بیشتر است .
بانک مو معمولا قسمت هایی مانند پشت و کنار سر است . روش های زیادی برای کاشت مو وجود دارد که جراحان از به روزترین روش برای کاشت مو استفاده می کنند .
بهترین سن کاشت مو
اکثر افرادی که در زمان جوانی موهای خود را از دست می دهند ، کاشت مو را به عنوان اولین و بهترین گزینه می شناسند . به همین دلیل کاشت مو امروزه طرفداران زیادی دارد .
اما یک مسئله وجود دارد که پزشکان متخصص معتقدند که کاشت مو بعد از یک سن مشخص نتیجه دلخواه را به افراد نمی دهد . در این مطلب حدود سنی برای کاشت مو را توضیح خواهیم داد .
به طور کلی دو عامل در تعیین سن کاشت مو تاثیر دارد :
- جنسیت
- علت ریزش مو
اگر بخواهیم بهترین سن کاشت مو را در مولفه جنسیت تعیین کنیم باید گفت که از نظر جنسیت ، خانم ها محدودیت سنی خاصی برای کاشت مو ندارند .
اگر ریزش موی افراد به دلیل صدمه یا بیماری باشد ، محدودیت سنی برای افراد وجود ندارد . بنابراین محدودیت سنی کاشت مو برای افرادی است که ریزش موی آنها به دلایلی چون ریزش موی ارثی یا آلوپسی آندروژنی است .
مطالعه بیشتر : مراقبت های قبل و بعد از کاشت مو
ریزش موی ارثی یا آلوپسی آندروژنی
طبق تحقیقات انجام شده یکی از مهم ترین عوامل در ریزش موی ارثی یا آلوپسی آندروژنی ، هورمون ها هستند . هورمون های آندروژن در بدن مردان بیشتر از زنان است که باعث رشد موهای کوتاه است . اگر ترشح این هورمون ها بیش از حد باشد رشد مو در ناحیه خاصی از سر متوقف می شود در نهایت باعث طاسی آن ناحیه می شود .
برای کاشت مو می توان یک حداقل و حداکثر سنی را در نظر گرفت . به طور کلی مردانی که دچار ریزش موی ارثی هستند در سنین 20 تا 65 سال می توانند اقدام به کاشت مو کنند .
افرادی که به صورت ارثی دچار ریزش مو شده اند در سنین بین 20 تا 30 سال در اوج ریزش مو هستند . مشخص نیست که کدام بخش از فولیکول مو مقاومت بیشتری دارد .
به همین دلیل افرادی که دچار تثبیت ریزش مو در نواحی بانک مو نشده اند ، افراد مناسبی برای کاشت مو نیستند .
بیشتر بخوانید : مهم ترین سوال ها درباره کاشت مو
درمان ریزش مو در سن پایین
در سنین بالای ۲۰ سال ، فرد به ثبات نسبی در هورمونها رسیده و دوران بلوغ خود را پشت سر گذاشته است . ریزش مو در این سنین به دلایل مختلفی رخ می دهد . برای شناسایی ریزش مو روش های زیادی وجود دارد .
بررسی بخشی از پوست سر یکی از راهکارهای مفید برای تشخیص ریزش مو است . راههای دیگری مانند آزمایش خون ، بررسی مواد مغذی و هورمون ها هم روشهای دیگر تشخیص ریزش مو هستند . در ادامه به برخی از روش های درمان ریزش مو در سنین پایین می پردازیم .
درمان دارویی موضعی برای ریزش مو
یکی از بهترین روش ها برای درمان ریزش مو در سنین پایین رساندن مواد مغذی به پوست سر است . استفاده از داروهایی مانند محلول ماینوکسیدیل به صورت موضعی در کف سر در این مورد بسیار موثر است .
اگر استفاده از این محلول طبق توصیه های پزشک انجام شود ریزش مو را به حداقل می رساند و در نهایت از ریزش مو جلوگیری می کند .
پیشنهاد می شود : مراحل رشد موها پس از کاشت مو
درمان دارویی خوراکی برای ریزش مو
استفاده از داروهای خاص می تواند ریزش مو را کنترل کند . تجویز این داروها براساس سن و تشخیص پزشک است . استفاده از دارو برای ریزش مو باید طبق توصیه پزشک معالج انجام شود .
مزوتزاپی
مزوتراپی یکی از راههایی است که باعث کاهش ریزش مو می شود . در این روش از کوکتل های تقویت کننده ریشه مو برای رشد مو استفاده می کنند .
پی آر پی
استفاده از روش پلاسمای غنی از پلاکت ، مواد مغذی مورد نیاز مو را تامین می کند . این روش جایگزینی برای کاشت مو است تا فرد آمادگی لازم برای کاشت مو را داشته باشد .
روش های متفاوتی برای کاشت مو وجود دارد ، اما هیچ تفاوتی بین روش های کاشت مو وجود ندارد . مسئله ای که قابل اهمیت است توقف روند ریزش مو است .
کاشت مو در زمانی که ریزش مو متوقف نشده باشد نتیجه مطلوبی برای شما نخواهد داشت علاوه بر این ممکن است موهای اطراف کاشت هم بریزند .
پیشنهاد می کنیم مقاله کاشت مو به روش SUT را مطالعه کنید .
کلینیک تخصصی پوست ، مو و زیبایی بهرویان
هدف کلینیک زیبایی بهرویان استفاده از پیشرفته ترین و جدیدترین دستاوردهای دانش و تکنولوژی در محیطی مدرن و آرامش بخش جهت ارائه بهترین خدمات زیبایی ، پوست و مو مطابق با استانداردهای FDA و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می باشد.
این کلینیک با بهره گیری از همکاران مجرب و متخصص در رشته های فوق تخصص خدمات پلاستیک ، پوست و مو ، زیبایی و لیزر خدمات خود را ارائه می نماید.
برای مشاهده نمونه کارهای بیشتر اینستاگرام کلینیک زیبایی بهرویان را فالو کنید.
دیدگاهتان را بنویسید