درمان فولیکولیت بعد از کاشت ابرو
writer2023-04-03T11:28:16+03:30کم پشتی ابرو می تواند یکی از مهم ترین دغدغه های زیبایی در افراد خصوصا خانم ها باشد . امروزه برای زیبایی و پرپشت کردن ابروها روش های زیادی وجود دارد . یکی از مهم ترین و جدیدترین روش ها برای پرپشتی ابرو ، کاشت ابروست که این روش طرفداران زیادی دارد .
یکی از عوارض کاشت ابرو ، جوش زدن یا فولیکولیت بعد از کاشت ابروهاست که در این مقاله قرار است به آن بپردازیم و راههای درمان آن را بیان کنیم . پس تا پایان مقاله با کلینیک بهرویان همراه باشید .
کاشت ابرو به چه روش هایی انجام می شود ؟
کاشت ابروی طبیعی روشی نوین برای پرپشت کردن ابروهاست . از گذشته تاکنون برخی افراد برای اینکه ابروهایشان را پر پشت کنند از محصولات آرایشی استفاده می کنند که این روش دائمی نیست و حتی موجب ریزش ابروهای باقی مانده نیز می شود .
کاشت ابرو یک روشی دائمی است که توسط پزشک متخصص در این کار انجام می شود . در این عمل فولیکول های مو از بانک مو برداشته شده و به مکان موردنظر که فاقد مو یا کم پشت است ، انتقال پیدا می کند .
کاشت ابرو به روش های گوناگونی انجام می شود که معروفترین آنها FUT ، FUE و SUT هستند . هر یک از این روش ها مزایا و معایبی دارند که شما می توانید از پزشک متخصص درباره هر یک از روش های کاشت اطلاعات کامل بگیرید .
پزشک متخصص با بررسی رشد موهای صورت افراد روش کاشت مناسب را به افراد توصیه می کند .
فولیکولیت پس از کاشت ابرو به چه دلیلی رخ می دهد ؟
جوش زدن یا فولیکولیت بعد از کاشت ابرو یکی از عوارضی است که اکثر افرادی که کاشت ابرو انجام داده اند آن را تجربه می کنند . در هر سه نفری که عمل کاشت ابرو انجام می دهند ، یک نفر از آنها جوش ابرو بعد از کاشت ابرو را در درجات مختلف تجربه می کند .
جوش هایی که در ناحیه کاشت ابرو ایجاد می شوند بدون هیچگونه عارضه ای از بین می روند اما ظاهری که برای ابروها به وجود می آورند کمی ناخوشایند است .
جوش های چرکی بیشتر به علت بسته بودن منافذ پوست به وجود می آیند . وقتی که منافذ پوست به علت فعالیت باکتری های سطح پوست بسته می شوند ، جوش های چرکی خودشان را نشان می دهند .
در زمان کاشت ابرو با موی طبیعی ، اطراف ابرو دچار تورم و التهاب می شود ، بنابراین منافذ پوست بسته می شوند و در نتیجه جوش ها ظاهر می شوند .
فولیکولیت ها که بعد از کاشت ابرو به وجود می آیند تاثیری در روند کاشت ندارند اما در زیبایی ابروها تاثیر بسزایی دارند . در صورتی که شما قصد دارید از دست جوش های اطراف ابرو خلاص شوید باید راهکارهای زیر را اجرا کنید .
درمان فولیکولیت بعد از کاشت ابرو
همان طور که پیشتر بیان کردیم جوش زدن ناحیه کاشت شده مشکل و عوارض خاصی ندارد ولی برای چند روز ظاهری ناخوشایند به صورت فرد می دهد . برای بهبود سریع این جوش ها روشهایی وجود دارد که به شرح زیر است :
1- تخلیه جوش ها
یکی از روش های درمان فولیکولیت تخلیه جوش هاست . شما می توانید جوش هایی که اصطلاحا رسیده اند و سر آنها به رنگ سفید درآمده را تخلیه کنید . بهتر است که تخلیه جوش ها را در هنگام شستشو با محلول آب و بتادین یا آب و شامپو انجام دهید .
این کار باعث می شود تا بتادین باکتری های آن را از بین ببرد . در صورتی که باکتری جوش هایی که تخلیه می شوند تکثیر شود ، جوش های چرکی نیز تکثیر پیدا می کنند .
2- استفاده از آنتی بیوتیک
اگر جوش های شما عمیق هستند بهتر است از یک داروی آنتی بیوتیک مانند کلیندامایسین استفاده کنید . یکی دیگر از آنتی بیوتیک هایی که در بهبود جوش ها کمک می کند تتراسایکلین است .
ترکیب داروی جدید تحت عنوان ژل آکنومیس و کلیندامایسین می تواند نفوذ بیشتری در پوست داشته و تاثیر بهتری داشته باشد فقط به یاد داشته باشید که بعد از استفاده از این داروها شما نباید در معرض آفتاب قرار بگیرید .
پیشنهاد می کنیم مطالعه مقاله سوالات متداول کاشت ابرو را از دست ندهید .
3- استفاده از آنتی بیوتیک های خوردنی
در صورتی که جوش های شما بسیار عمیق ، التهابی و دردناک هستند می توانید از آنتی بیوتیک های خوراکی استفاده کنید . قرص های کلگزاسیلین و کپسول داکسی سیکلین می تواند در درمان جوش ها اثرگذار باشد .
شما باید هر 8 ساعت از این کپسول ها به مدت دو هفته استفاده کنید . بهتر است از این آنتی بیوتیک ها بعد از وعده غذایی استفاده کنید .
4- استفاده از آنتی بیوتیک قوی
برخی از فولیکولیت ها با روش های درمانی فوق درمان نمی شوند . در این صورت بهترین گزینه استفاده از آنتی بیوتیک های خوراکی قوی تحت عنوان مینوسیکلین می باشد .
این داروها گران قیمت تر از آنتی بیوتیک های خوراکی دیگر هستند اما باید استفاده از این آنتی بیوتیک ها با تجویز پزشک مصرف شود . برخی مواقع همزمان با جوش های ابرو ، خارش احساس می شود .
شما می توانید بعد از گذشت یک هفته با نوک انگشت خود (نه ناخن) ابروهای خود را بخارانید . در صورتی که خارش ابروهای شما ادامه داشت می توانید از انواع داروهای آنتی هیستامینی ضد خارش مانند هیدروکسی استفاده کنید .
عوارض کاشت ابرو
کاشت ابرو یک جراحی کم خطر است اما در برخی افراد عوارضی دارد . برخی از این عوارض عبارتند از :
- قرمزی پوست در محل کاشت ابرو : ممکن است چند روز بعد از کاشت ابرو، ناحیه کاشت دچار قرمزی شود، این قرمزی به مرور از بین می رود و به حالت عادی برمی گردد، اما در صورت ادامه حتما با به پزشک خود مراجعه کنید.
- خارش ابرو پس از کاشت: از دیگر عوارض کاشت ابرو خارش ابرو بعد از کاشت است که ممکن است تا دو الی سه هفته ادامه داشته باشد. در هنگام خارش حتما توجه داشته باشید که از خاراندن ابروی خود خودداری کنید، میتوانید برای کاهش خارش ابرو با مشورت با پزشک خود از داروهای آنتی هیستامین استفاده کنید.
- فولیکولیت یا جوش زدن بعد از کاشت ابرو : اگر بعد از کاشت ابرو دچار جوش در ناحیه کاشت شدید ، مصرف آنتی بیوتیک ها با تجویز پزشک می تواند درمان مناسبی برای فولیکولیت بعد از کاشت ابرو باشد.
- التهاب و تورم در اطراف کاشت
- پوسته پوسته شدن
- ظاهر ناخوشایند
- احساس درد
- ریزش ابرو بعد از کاشت
- خونریزی بعد از کاشت ابرو
بیشتر بخوانید : عوامل موثر بر ماندگاری کاشت ابرو
کلینیک تخصصی پوست ، مو و زیبایی بهرویان
هدف مجموعه بهرویان استفاده از پیشرفته ترین و جدیدترین دستاوردهای دانش و تکنولوژی در محیطی مدرن و آرامش بخش جهت ارائه بهترین خدمات زیبایی ، پوست و مو مطابق با استانداردهای FDA و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می باشد.
این کلینیک با بهره گیری از همکاران مجرب و متخصص در رشته های فوق تخصص خدمات پلاستیک ، پوست و مو ، زیبایی و لیزر خدمات خود را ارائه می نماید.
برای مشاهده نمونه کارهای بیشتر اینستاگرام کلینیک زیبایی بهرویان را فالو کنید.
دیدگاهتان را بنویسید